CAPONATA Solna Strand

Öppettider vardagar: 10.30-13.30 Pris servering: 105kr, takeaway: 95kr. Inkluderar smör, bröd, sallad, måltidsdryck, kaffe och kaka. Lunchkuponger 10st: 950kr.

L=Innehåller Inte Laktos

G=Innehåller Inte Gluten

Skriv ut

Veckans meny

Vecka 4

Måndag

Biff lindström med rödvinssky, stekt potatis och tomatsallad (LG)
Panerad rödspätta med remoulad och kokt potatis
Pyttipannan med stekt ägg och rödbetor
Korvstroganoff med ris (G)och gräddfil
Pasta med oxfilé och svamp
Wokad kyckling med röd curry och kokos (LG)
VEGETARISKT: Vårrullar med ris och sweetchili
Vegansk: Biffstroganoff med ris

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk (LG) löksås, och rårörda lingon
Pocherad torsk med gräslökssås, räkor och kokt potatis (G)
Kycklinglår med ris och tomatsås (LG)
Spaghetti med köttfärssås och parmesanost
Wokat fläsk med grön curry och kokos (LG)
VEGETARISKT: Lasagne
Vegansk: Kycklinggryta med ris

Onsdag

Kycklingschnitzel med klyftpotatis och rödvinssås
Laxpudding med skirat smör och citronklyfta (G)
Pepparstekt fläskkarré (LG)med klyftpotatis och rödlökssky
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Wokad biff med szechuan
VEGETARISKT: wokad nudlar med vårrullar och sweetchili
Vegansk: Biff med klyftpotatis och skysås

Torsdag

Persiljejärpar (LG)med gräddsås, potatismos och lingon
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
Kycklingvingar med sweetchilisås (LG*)
Ärtsoppa med fläsk (LG) och pannkakor, sylt, grädde
Wokad kyckling med jordnötter (LG)
VEGETARISKT: Linssoppa(VEGAN)(LG) med med pannkakor

Fredag

Fläskschnitzel (L) med pommes, rödvinssås och bearnaise
Fisk och skaldjursgryta med kokt potatis och aioli (G)
Tandoori kycklinglår med ris och limyoghurt
Kebab med tillbehör (LG)
Isterband med persiljastuvad potatis och rödbetor
Dagens wok (LG)
VEGETARISKT : Tapsi( VEGAN)( potatis, aubergine, zucchini, lök, tomat) med ris
Efterrätt: Smulpaj med rabarber och vaniljsås

 

 

 

 

 

Adress: Solna Strandväg 20, Solna Telefon: 08-29 46 80